Linkek a témában:
Mire jó a rebarbara? - HáziPatika
A rebarbarától sokan ódzkodnak, ugyanis savanykás íze van. Pedig igazi
csemege, amely olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek miatt ...
Rebarbara, a pikáns | Mindmegette.hu
A rebarbara néhány éve reneszánszát éli. Újra divatba jöttek a savanykás
zöldséggel készített desszertek, a különféle kompótok, mártások és ...
Ehető levélnyelek: a rebarbara | Bálint gazda kertről, növényekről
A rebarbara (Rheum rhabarbarum) terjedelmes bokorrá növő évelő növény.
Hatalmas levelei és piros levélnyelei miatt akár dísznövénnyé is ...
Rebarbara chutney - Otthonfőzök - A házikonyha sztárjai
Hozzávalók: 40 dkg tisztított, darabolt rebarbara 20 dkg vöröshagyma apróra
vágva 1 dl testes vörösbor 2 evőkanál sherry ecet 2 evőkanál ...
Zöldség, amit desszertként fogyasztunk: a rebarbara | Mindmegette.hu
A rebarbara savanykás íze nagyon is markáns, ezért érdemes más gyümölccsel,
például eperrel, almával vagy körtével társítani. Főzéskor sok ...